Nyhet

Sommer-spesial!

By 16 juni, 2020 No Comments

På fredag treffer tidenes mest innholdsrike Lunch-nummer bladhyllene! Det blir et fotball-engasjement uten like, hvor Lunch-gjengen må velge seg et Premiere League-lag som passer deres personlighet. 

– Det har vært litt abstinenser ved tegnebordet i det siste, men nå starter heldigvis fotballsesongen opp igjen, sier Børge Lund.

Han vil ikke avsløre hvilket lag han heier på, men han kan fortelle at han står nærmest Nico.

– Tidligere i vår hadde vi en konkurranse på Facebook hvor leserne kunne tippe hvilket lag karakterene i Lunch holdt med. Noen traff skummelt nær fasiten, forteller han.

Feststemning

Utenom heftig fortballfeber byr sommernummeret til Lunch på 25 sider til med splitter nye Lunch-striper, og Børge gir deg de viktigste ingrediensene til en god sommerfest.

– Kald øl, grill, frispising og musikk. Det er spesielt viktig at musikken spilles fra en bærbar bluetooth-høyttaler, så alle sier: «Det var utrolig god lyd fra den lille dingsen der!».

Fra dingser til Jobbrådet, så hjelper også Lunch-redaksjonen Kjetil med ferieplanene når den planlagte Kroatia-turen ikke blir noe av.

Du får også:

  • Møte de ukjente norske tegneserieforfatterne som skriver superheltserier, fantasy, krim og science fiction for det internasjonale markedet.
  • En av Norges viktigste tegneserieredaktører har på dagtid produktansvaret for offentlig tjenestepensjon i Norges største livsforsikringsselskap. Bli med inn i Jekyll & Hyde-tilværelsen til Erik Falk.
  • Lunch-bladets egen David Skaufjord vil med hjelp fra Jens K. Styve og Ronny Haugeland gi taperne i fantasy et ansikt med tegneserieromanen Sidequest: Det midlertidige brorskap. Vi gir leserne en eksklusiv sniktitt på en av høstens største og morsomste utgivelser.

Og, som om ikke det var nok:

Therese Eide drar på bilferie med barna i Intet nytt fra hjemmefronten. Flu Hartberg guider oss gjennom sommerens attraksjoner. Truth Facts går til kjernen av road rage, badetemperaturer og norske jordbær. Jens K. Styve forbereder seg på en koronasommer. Ronny Haugeland byr på barnas sommercider. Tegnehanne forklarer hva det er som er så bra med pappapermen og Ellen Ekmans Mira spiser is og gleder seg til å bli gammel og rik i Lille Berlin.

Nyt årets sommernummer! Hvis du ikke abonnerer eller ønsker å gi Lunch i sommergave, klikk deg videre HER:

ABONNER PÅ LUNCH