Nyhet

Nytt nummer ute nå!

By 19 mai, 2020 mai 25th, 2020 No Comments

ABONNER PÅ LUNCH

 

Krise under oppseiling i det nye nummeret av Lunch, og Kjell viser lederskap og handlekraft. Men hvor mye lederskap og handlekraft trenger man egentlig i en nødsituasjon? Og hvor mye Kjell kan en arbeidsplass tåle?

Vi får også være med inn på hjemmekontorene til Bodil, Kalle, Linn, Vanessa, Nico, Robert, Thorsen og Bache, og for første gang får vi møte familiene til flere av karakterene i Lunch.

I tillegg:

* Vi sjekker katastrofeberedskapen til Børge. Hva gjør han når alt rakner?

Jobbrådet hjelper Hanne, som har en kollega som slumser med håndvasken og en samboer som gjør henne gal. De hjelper også Martin, som lurer på hvor samfunnskritisk jobben hans er, og Ingvild som sliter med store fristelser på hjemmekontoret.

Dessuten:

Tegnehanne forbereder seg på fødsel og prøver å finne ut hva som må kjøpes inn til en nyfødt baby. David Skaufjord prepper for en langvarig krise. Barna til Therese Eide får et mystisk ninjabrev i Intet nytt fra hjemmefronten. Det blir sjalusidrama i Jens K Styves Dunce. Ronny Haugeland lager humortegneserier med en muskuløs helt og en svak kronekurs blant ingrediensene. Ellen Ekman diskuterer kriser og tinder i Lille Berlin. Martin Kellerman tegner katastrofescenarioer. Flu Hartberg viser jobber som lar seg kombinere når man vil spe på lønna og Dongery klikker.

Enjoy!

Vil du ha siste nytt fra Lunch? Hold deg oppdatert ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!