Nyhet

Ny bok ute nå!

By 3 august, 2020 august 24th, 2020 No Comments

Bok 11 «Jeg legger meg flat» er her! Nå kan du forhåndsbestille boken i nettbutikken til Strand Forlag.

 

– Det er ikke uvanlig at noe jeg tror er riktig, senere viser seg å være feil. Og det har til og med hendt at det jeg mente var feil, viste seg å være forbausende riktig, forteller Børge Lund.

Han har også opplevd at noe han visste var feil, viste seg å være akkurat det.

– Også skal jeg innrømme at jeg har krysset fingrene, lukket øynene og tenkt at jeg må komme unna med noe jeg ikke burde komme unna med, på tross av advarsler, sier han.

Legger seg paddeflat

Børge Lund mener vi alle kan og bør innrømme feil en gang i blant.

– Jeg legger meg herved flat med tilbakevirkende kraft (og tar i samme slengen en gjennomgang av rutinene). No problem. Jeg legger meg faktisk så paddeflat at jeg med enkelhet også inkluderer det meste av tabber jeg kommer til å begå i framtida. Små og store. Sånn er jeg, sier Lund i forordet til den nye boka.

Men han gjør det kun på en betingelse:

– At virkeligheten også kjenner sin besøkelsestid. Har den noen gang lagt seg flat? En aktør med så lang og bred erfaring kunne tjene på å vise litt ydmykhet en gang i blant. Signaleffekten ville vært betydelig!

KJØP BOKA HER

 

MER OM BOK 11:

Når seniorkverulant Kjell og resten av Lunch-gjengen vender tilbake i “Jeg legger meg flat” vil alle som er lei av hjemmekontor kjapt bli minnet på at også kontorlivet har sine utfordringer. Der ledelsen ønsker effektivisering og innovasjon, er de ansatte mest engasjert i private debatter og kreativ unnasluntring. For å få orden en gang for alle, bestemmer mellomleder Thorsen seg for å innføre den sagnomsuste arbeidsflytsmetodikken LEAN. Med sine svært kompliserte forenklinger, fører metodikken til hallelujastemning – og splittelse. Hallelujarop og evangelisk forløsning blir det også når Kjell kommer opp med et svar på det evige spørsmålet: Hva skal vi leve av etter oljen?