Nyhet

Lunch om lunsj!

By 13 februar, 2020 april 7th, 2020 No Comments

Denne uken treffer Lunch nummer to postkassen og bladhyllene, med mer Lunch enn noen gang før!

 

I dette nummeret skaper driftstans i kantinen krisestemning, men «heldigvis» tar Kjell ansvar og organiserer en smart lunsjordning.

Som en aperitif til krumspringene på kontoret har vi fått Børge i tale om lunsjetikette, påleggsfavoritter og tips til samtaleemne rundt lunsjbordet. Vi har også funnet ut hva som er hans drømmelunsj!

Vil du abonnere på Lunch? Da bør du klikke HER

I tillegg får du:
? Massevis av splitter nye striper.
?Et flytskjema til spalten Lunch for internationals, som denne gangen forklarer hva man bør vite om beslutningsprosessene på norske kontorer.
?Dr. Gunnsteins monologterapi, en ny illustrert serie med innsidetips fra arbeidslivet.
?Jobbrådet, der redaksjonen hjelper sjenerte Guro, som jobber på kafé.

Ellers i bladet gir Tegnehanne oppskriften på hva du kan gjøre når du har fått en kjedelig oppgave. Truth Facts gir deg de beste kurene mot vinterdepresjon. David Skaufjord får tilbud om et drømmeprosjekt. Ronny Haugeland/MARG Magasin tuller med Lunch-Kjell og spør om kvinner kan lage tegneserier? Hunden Brego blir Youtube-stjerne i Jens K Styves Dunce. Therese Eide prøver seg med blandet hell på en mobil-detox, for å være mer tilstede i barnas liv i Intet nytt fra hjemmefronten. Flu Hartberg avslører den mørke fortiden til en sentral aktør i inkassobransjen. Bendik Kaltenborn leser en avisoverskrift i Salangen-nyheter og tegner en serie til Lunch om det. Ellen Ekman viser hvordan man tiltrekker en eks-kjæreste. Martin Kellerman vitser om hakekors, og vi spør: Er det for drøyt?

Vi har også fått svaret på om Ellen Ekmans tegneseriestripe om mobilonani i forrige nummer var for drøy, og presenterer tallenes tale i en ryddig og korrekt utført informasjonsgrafikk.

Da gjenstår det bare å si bon appétit!