Nyhet

Kommer snart!

By 14 februar, 2020 april 7th, 2020 No Comments

Bok 10 «Sett meg på kopi!» er rett rundt hjørnet, og det betyr førsalg av 1000 signerte og nummererte bøker.

 

17. mars klokken 11.00 slipper vi de 1000 første bøkene HER!

– Denne gang blir det blant annet kreative begrunnelser for å sette ting på vent, spesielt fra Kjell, forteller Børge Lund.

Han legger til at Kjell får følge fra flere av kollegaene sine: Designere, sivilingeniører og IT-ansvarlige, som alle har sine egne og unike måter å prokrastinere på.

«Sett meg på kopi», eller ikke …

I forordet til den kommende boken spør Lund om det er bra eller dårlig å alltid være involvert på jobb?

– I arbeidslivet vet vi i utgangspunktet ikke om det er bra å være involvert i noe før man har fasiten, men jeg tror jeg har svaret når det gjelder om man bør stå på kopi eller ikke.

Sikre deg en av disse eksklusive utgavene og les resten av forordet, tirsdag 17. mars kl. 11.00 HER!

MER OM BOK 10:

Hender det at du utsetter ting? Vel, du er kanskje ikke helt alene…

Alle som kjenner Børge Lunds herlige Lunch-univers, vet at Kjell er Norges ubestridte konge av utsettelser og kreative begrunnelser for å sette ting på vent. I denne Lunch-boka får han følge av flere av kollegaene sine. Designere, sivilingeniører og IT- ansvarlige: Alle har sin egne og unike måte å prokrastinere på!

I denne tiende utgivelsen i Lunds  populære arbeidslivssserie møter vi også Vanessa, Ingeniør-Terje og Kjell på internkurs – arbeidslivets svar på barneskolen. Sett meg på kopi byr på 192 underholdende Lunch-sider, fylt med forbilledlige bortforklaringer og utsettelsesteknikker, samt kvalitetskverulering fra første side!