Nyhet

Ny bok!

By 27 november, 2018 oktober 31st, 2019 No Comments
Til alle familiefedre

Til alle familiefedre – denne boka er til dere 

Se på tegningen over. Smuler under bordet fra kvelden før, tripp-trapp-stoler med størknet grøt i sprekkene. Glass og tallerkener klar for ny frokostrunde …

Dette var situasjonen hver onsdags morgen kl. 05.25 da jeg som småbarnsfar med kronisk underskudd på både søvn og fritid satte meg ned for å jobbe med den første av ukas tre Lunch-striper. Onsdagen var min dag, den hadde jeg satt av til tegning i «pausene». Det innebar i praksis å tegne før barnehagelevering og etter leggetid. Andre pauser fantes ikke. 

Jeg vet ikke hvordan jeg kom meg gjennom denne tida, men i ettertid har jeg innsett at det var nettopp det å skape noe under tidspress som gjorde at Lunch fikk sitt enkle uttrykk. Det var ikke tid til å tegne flere streker enn nødvendig eller flikke endeløst på kompliserte dialoger. Jeg holdt det enkelt fordi jeg måtte. Barnehagen hadde en deadline. 

Så, til alle familiefedre: Bra jobba, pappa! Hang in there!

Leave a Reply