Rettigheter publisering

Strand Comics, www.strandcomics.no, har ansvar for publiseringsrettigheter og tar seg av praktiske forespørsler knyttet til  Lunch-serien. 

Kontakt Håkon Strand på haakon@strandcomics.no, eller telefon +47 988 35 553.

Vi tilbyr Lunch i ulike formater for flere bruksområder: både dagsstriper for daglig publisering og enkeltruter, halv- og helsider til helgebilag kan leveres i svart/hvitt eller i farger, for avistrykk, magasintrykk eller nett-publisering.

Det er også mulig å inngå avtale om enkeltpubliseringer av spesielle striper som illustrasjonsmateriale i bøker, artikler o.l., og i skreddersydde opplegg ovenfor.

Halvsideformat.

Foredrag

For forespørsler om foredrag eller deltagelse på eventer, send en mail til haakon@strandcomics.no

​For Lunch-tegninger og trykk, besøk vår egen nettbutikk (lunchshop.no) eller det fantastiske kunstgalleriet på nett, Artlego.com.

Kjell

Kjell er roten til alt rot. En bedreviter med nese for konflikter og rumpe for sitting. Kjell har rollen som sand, i et ellers så velsmurt organisatorisk maskineri. Overraskende grei utdannelse. Overraskende lite dannelse. Høylytt konspiratorisk. Skilt, ett barn.

Nico

Nico fatter seg i svartkledd, arrogant korthet. Veien til helvete er brolagt med piffi, furu og Android. Dit skal ikke Nico. Har studert dezign i London og sover i sengetøy med halvspiste epler på. Minimalistisk gift.

Thorsen

Hvis Kjell er sand, er Thorsen oljen i det samme maskineriet. Thorsen leverer samvittighetsfullt varene – dag etter dag. Befinner seg mellom barken og veden på organisasjons-kartet, i næringslivets klammeste posisjon: mellomleder. Gift.

Linn

Linn ruler. Linn overlever ved å riste hersketeknikker ut av ermet i inneklemte situasjoner. Anstrengt forhold til små menn med lilla skjorter. Singel.